dilluns, 17 de desembre del 2007

quan més apreten, més units estem!

Encara no havia tingut temps per a dedicar-li una actualització al circ de democràcia que han demostrat que tenim a arrel del tancament del repetidor de La Carrasqueta de TV3.

Vaig assabentar-me de tot el que havia passat per Internet el dilluns després del tancament.
Sincerament, pensava que no ho aconseguirien, pensava que cada cop que diguessin de tancar el repetidor tornarien a haver-hi manifestacions i de més...Però clar, qui s'esperava que poguessin fer-ho un diumenge a la nit? Doncs sí senyors, aquest, aquest és el circ de la democràcia en la que ens fan creure que vivim.
És a dir, que ara mateix un Valencià (de les comarques del sud) no pot veure un canal públic que s'emet en la seva llengua. Alguns han contestat amb "no és per tant, TV3 no tenia tants espectadors al País Valencià", en primer lloc ho trobo una resposta molt egoista, en segon lloc penso que no és cert, ja que molts valencians sí la miraven, i com a tercer i el que crec que és més important, no és el fet de mirar aquest canal o no, és el fet de tenir el dret a fer-ho, el qual els hi ha estat tallat sense cap mirament.

I mentrestant, mentre els valencians lluiten per tindre una televisió en la llengua que li és pròpia, els polítics, tant de Catalunya com, no cal dir-ho, del País València, segueixen mirant cap a totes bandes excepte al problema, per oferir milers de respostes, però cap solució. Sincerament, crec que mereixen un gran aplaudiment tots plegats, estan demostrant que es mereixen el sou de cada dia, sí senyor!

Impotència i ràbia, l'únic que sento davant de tot això és una gran impotència i com cada cop que se li fa un atemptat com aquest a la democràcia i a la llibertat d'expressió ràbia, molta ràbia.
Però ja ho deia Estellés, que no podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu!

Així que ànim valencians i valencianes, més units que mai contra l'Estat opressor, perquè mica en mica sembla que volen tallar-nos més llibertats i més drets, però, és precisament tot això el que ens fa unir-nos més i fer-nos més forts, per uns Països Catalans, units i lliures!

salut!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ieeeee wapaaaa!!!
doncs ja está! aki estik, comentan-te jeje k ja sé k fins k no et comentés no et kedaries trankila...jajaja (seh...) xro joder...komo ha kostado con la puta mierda esta! ejk claro si me dices k te comente en blogs falsos pues k esperas...y na...k fa molta son i k ara marxaré a sobar i k tink un ferd als peuuus! y ejk encima k hace frio no nieva...pues ya k hace frio k nieve k así es pa una buena kausa y no jode tanto...wenu...nuse aún me tengo k pensar si actualizar hoy o no...ejk fa mol pal...xD

k te he escrito un ou (x lo menos) y na k nos vemos mañana!

muaaaaa wapa!

t'estimo!

Felip ha dit...

És una vergonya realment. Però és el que tu dius, és tot el circ que ens tenen muntat que permet que passen aquestes coses. Indigna molt, la veritat. Encara tenen la barra de seguir anomenant-li "democràcia"!

M'agrada el teu bloc, m'hi passaré de tant en tant jo també ;)

LoveSick ha dit...

Bé, ja ho he dit en altres blocs, però no m'importa repetir-me, perquè el tema és escandalós:

La qüestió de la TV3 al País Valencià és vergonyosa: el PP vol tancar-la per la seua malaltisa catalanofòbia i el PSPV mira cap altra banda, com si el tema no anara amb ells. Ni el Ministeri d'Indústria ni la Generalitat catalana han fet res per mantenir una televisió que per a molt valencians ja forma parte de la nostra memòria col·lectiva donat que portava més de 20 anys d'emissions. I tot això no és res amb l'atac que ha suposat contra la llibertat d'expressió, per a mi el tancament de la TV3 simbolitza el tancament definitiu de la democràcia al nostre país... I disculpes pel desfogament però de veritat que el necessitem,...

Bé, promet que els propers comentaris que faça a aquest bloc seran més optimistes (espere) ;)

ingrid ha dit...

Ana! moltes gràcies pel teu comentari...Bé, lo del bloc fals ha estat un problema tècnic...esperem que no torni a passar!
A vere si comencem a marxar a dormir...que després a l'insti estàs tota sobada i no m'expliques coses! :)
Ens veiem demà a l'insti petarda!
un petonàs!



Orxater, què dir? la veritat és que fa moltissima mania. A banda d'indignant dona una sensació d'impotència...però bé, precisament el que no podem fer és resignar-nos a callar, ni molt menys!
Ens llegim per aquí!



lovesick, estim totalment d'acord amb tu en que aquest canal de televisió s'ha convertit en part de la mamòria de la majoria de gent, igual que s'hi ha convertit per a mi. Penso com tu, això no és simplement el tancament d'un repetidor, és alguna cosa més, aquí és demostra com funciona tot aquest circ.
Bé, no et preocupis, per això estan els blocs, per a desfogar-se, si més no, jo l'utilitzo per a això!

Petons!

Anònim ha dit...

Personalment crec qe tota la culpa la té el govern de Madrid. Els de la generalitat està clar que haguessin pogut mullar-se més. Però els que fiquen les lleis comunes (per desgràcia) són els de Madrid. I el que verdaderament no entenc és que hi hagi lleis, que hi hagi una "constitución madre" que permeti aketes retallades de llibertat d'expressió. Els Psoe i els Pperus només s'estàn pican cada moment. Doncs perquè els ZPs no han aprofitat aquesta per deixar amb el cul a l'aire als del PP? Estic segura que els ejpanyols s'adonarien que això és una vergonya... com a mínim una part. Hi han tantes coses que no entenc d'aquesta merda d'Estat...

ingrid ha dit...

A banda del govern espanyol que ho ha permès molta culpa també és del govern de la Generalitat Valenciana (Camps i companyia...) per la iniciativa de tancar el repetidor i del PsoPV per mirar cap a una altra banda.
Després, està clar que els de la Generalitat de Catalunya podien haver-se mogut molt més.
I a sobre, després els senyor de Madrid van presumint de Constitució "Democràtica"? amb els retalls que te la llibertat d'expressió ho poso bastant en dubte...

Deplorable tot plegat...

un petó Mercè!

Anònim ha dit...

gràcies per la teua preocupació pel tema de tv3, els valencians continuarem lluitant pel nostre país valencià
no ens furtaràn mai l'il.lussió.

ingrid ha dit...

Anònim; més faltaria que des d'aquí no ens preocupéssim! que els polítics no ho facin no significa que la gent si estiguem preocupada per tot el que us estan fent...
Perquè sense València no hi ha independència! ànim!