dilluns, 5 de maig del 2008

Música al carrer


El passat cap de setmana (del 2 al 4 de maig) s'ha celebrat a Vila-Seca la Fira de Música al Carrer.
Tot i que Vila-Seca queda a 15 minuts escassos en cotxe de Cambrils és el primer any que hi anem.
Quatre escenaris col·locats a quatre places del centre de la ciutat i música en directe contínuament. Des de vora les 7 de la tarda fins a altes hores de la matinada grup rere grup sense parar. Grups de tots els estils, jazz, rumba, flamenc, cançó d'autor, rock...
I és que és tan important la música en les nostres vides! Què seria de nosaltres sense aquest petit tresor? Sí, tot i agafar-li mania a l'assignatura de música a l'escola (per motius de professorat) sóc una enamorada de la música. No se anar pel carrer sense el meu mp3, ni estar-me a casa sense la música posada, ni viatjar sense una pila de discos al cotxe...
Bé, deixant a banda aquest petit parèntesis on mostro la meva devoció :), la fira de la música m'ha encantat perquè m'ha donat la sensació que dóna l'oportunitat d'actuar a molts grups petits o que comencen, grups que tenen l'oportunitat de donar-se a conèixer i tal i com estan les coses avui dia, és molt important.
Per cert, vam escoltar un grup de rumba de Barcelona que us els recomano! Es deien Zulu 9.30 i van estar genials! Amb unes melodies fresques i alegres van omplir de color la nit.
I ja per últim remarcar el concert de'n Cesk Freixas amb Els altres Bandais que van endolcir una nit d'olor a gessamí, convertint-la en una nit ben especial!

2 comentaris:

carla ha dit...

spero k lany k ve pugi anari :)



un peto ingrD!


magrda llegir el k escrius

ingrid ha dit...

Clar que sí, l'any que ve juntes!:P

I a mi m'encanta que ho llegeixis guapa!

un petó!